Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Twee Prachtige Bioethanol Haarden Geïnstalleerd: Nieuwbouw en Renovatie

Twee Prachtige Bioethanol Haarden Geïnstalleerd: Nieuwbouw en Renovatie

Bij Bioethanolhaarden.com zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige, milieuvriendelijke bio-ethanol haarden. Onlangs hebben we twee indrukwekkende bioethanol haarden mogen installeren, elk in een unieke setting: een nieuwbouwwoning en een renovatieproject. In deze blog delen we de details van deze installaties, de voordelen van bioethanol haarden en hoe u contact met ons kunt opnemen voor een gratis offerte. Lees verder om te ontdekken waarom steeds meer mensen kiezen voor bioethanol haarden en hoe we deze prachtige toevoegingen hebben gerealiseerd.

Wat is een Bioethanol Haard?

Een bioethanol haard is een moderne, milieuvriendelijke verwarmingsoplossing die gebruik maakt van biologische ethanol als brandstof. Ethanol wordt geproduceerd uit plantaardige materialen zoals suikerriet en maïs, wat betekent dat het een hernieuwbare energiebron is. Bioethanol haarden produceren geen rook, roet of as, waardoor ze een schoon en onderhoudsarm alternatief zijn voor traditionele hout- of gasgestookte haarden.

Voordelen van Bioethanol Haarden

Milieuvriendelijk

Een van de grootste voordelen van bioethanol haarden is hun milieuvriendelijkheid. Omdat bioethanol wordt geproduceerd uit hernieuwbare bronnen en tijdens de verbranding geen schadelijke emissies vrijkomen, dragen deze haarden bij aan een lagere ecologische voetafdruk.

Eenvoudige Installatie

Bioethanol haarden vereisen geen schoorsteen of gasleiding, wat de installatie eenvoudig en flexibel maakt. Dit betekent dat ze vrijwel overal in huis kunnen worden geplaatst, of het nu in de woonkamer, slaapkamer of zelfs in de tuin is.

Stijlvol en Modern

Bioethanol haarden zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen en ontwerpen, van strakke en moderne tot klassieke en traditionele. Dit maakt het gemakkelijk om een haard te vinden die perfect bij uw interieur past.

Onderhoudsarm

Omdat bioethanol haarden geen rook of as produceren, is er weinig tot geen schoonmaakwerk nodig. Dit maakt ze niet alleen gemakkelijk in gebruik, maar ook tijdbesparend.

Ons Project: Twee Verschillende Installaties

Nieuwbouwwoning

Voor de eerste installatie werkten we in een prachtige nieuwbouwwoning. De klant wilde een moderne, strakke bioethanol haard die naadloos in de muur zou worden geïntegreerd.

 

Stap 1: Voorbereiding en Afmetingen

We begonnen met het opmeten van de ruimte en het plannen van de exacte positie van de haard. Het was essentieel om de juiste afmetingen te hebben om de haard perfect in de muur te laten passen.

Stap 2: Installatie van de Componenten

Na het opmeten, installeerden we de frames en bouwden we de brander in. We zorgden ervoor dat alles veilig en volgens de hoogste kwaliteitsnormen werd geïnstalleerd, met gebruik van brandwerende materialen en voldoende ventilatie.

Stap 3: Afwerking en Eindresultaat

Nadat de haard was geïnstalleerd, werkten we de muur netjes af en zorgden we ervoor dat alle bekabeling en technische componenten verborgen waren. Het eindresultaat was een elegante, moderne haard die een warme, uitnodigende sfeer creëerde.

 

Renovatieproject

De tweede installatie vond plaats in een renovatieproject, waar de klant een haard wilde toevoegen aan een bestaande nis in de muur van de woonkamer.

Stap 1: Voorbereiding van de muur

De eerste stap was het voorbereiden van de nis in de muur. Dit betrof het opmeten en schoonmaken van de ruimte om ervoor te zorgen dat de nieuwe haard perfect zou passen.

Stap 2: Installatie van de Bioethanol Haard

Net als bij de nieuwbouwwoning begonnen we met het opmeten van de ruimte en het installeren van de frames. Vervolgens installeerden we de brander en zorgden we voor de nodige veiligheidsmaatregelen.

Stap 3: Afwerking en Eindresultaat

We werkten de muur af en zorgden ervoor dat alles er strak en modern uitzag. Het eindresultaat was een prachtige, moderne haard die perfect paste bij de vernieuwde stijl van het huis.

Mogelijkheden van Bioethanol Haarden

Verschillende Ontwerpen

Bioethanol haarden zijn verkrijgbaar in talloze ontwerpen en maten, waardoor ze geschikt zijn voor elke ruimte en stijl. Of u nu kiest voor een vrijstaande haard, een inbouwmodel of een wandhaard, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Flexibiliteit in Plaatsing

Omdat er geen schoorsteen of gasleiding nodig is, kunnen bioethanol haarden vrijwel overal worden geplaatst. Dit geeft u de vrijheid om de haard te installeren waar u maar wilt, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over complexe installatievereisten.

Gebruiksgemak

Bioethanol haarden zijn eenvoudig te bedienen. Vul de brander met ethanol, steek de vlam aan met een lange aansteker, en geniet direct van een sfeervol vuur. Veel modellen zijn zelfs uitgerust met afstandsbedieningen of automatische ontstekingssystemen voor extra gemak.

Gratis Offerte Aanvragen

Bent u geïnteresseerd in een bioethanol haard voor uw huis? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte. Onze experts helpen u graag bij het kiezen van de juiste haard en zorgen voor een professionele installatie.

Contact Opnemen

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze bioethanol haarden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via onze website, telefonisch of per e-mail. Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om u te helpen.

Conclusie

Bioethanol haarden bieden een stijlvolle, milieuvriendelijke en onderhoudsarme oplossing voor het verwarmen van uw huis. Ons laatste project, waarbij we twee prachtige haarden in zowel een nieuwbouwwoning als een renovatieproject hebben geïnstalleerd, laat zien hoe veelzijdig en aantrekkelijk deze haarden kunnen zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek de vele voordelen van bioethanol haarden.

 

Met deze blog hopen we u een goed beeld te hebben gegeven van de voordelen en mogelijkheden van bioethanol haarden, evenals een kijkje in onze laatste installaties. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte!

Blog geschreven door een marketingcommunicatiebureau

Read more

Bio-ethanol voor je haard: Wat moet je kiezen?

Bio-ethanol voor je haard: Wat moet je kiezen?

Dus, je hebt een toffe tafelhaard of wandhaard gekocht, en nu vraag je je af waar je die brandbare vloeistof vandaan haalt om de bio-ethanol haard te laten branden. Begrijpelijk! Laten we dat eens...

Read more
Izala Driezijdige Bio Ethanol Inbouwhaard: Een Uitgebreide Gids

Izala Driezijdige Bio Ethanol Inbouwhaard: Een Uitgebreide Gids

De Izala Driezijdige Bio Ethanol Inbouwhaard is een opmerkelijke toevoeging aan elk interieur. Met zijn veelzijdigheid in grootte, variërend van 80 cm tot 251 cm breed, biedt deze haard een ongeëve...

Read more