Waarom 'Made in Zweden ' betekent dat je het beste van het beste krijgt

Als je niet veel weet over dit geweldige kleine land, zou je dat moeten doen. Van zaken tot levensstijl, Zweden klimt in een gestaag, solide tempo de gelederen op.
Het beste land om zaken te doen. Forbes heeft Zweden onlangs uitgeroepen tot 's werelds beste land om zaken te doen. In relatief korte tijd is Zweden van de 38e naar de nummer één gesprongen, grotendeels als gevolg van "een transformatie gebaseerd op deregulering en zelfbeheersing van de begroting met bezuinigingen op de Zweedse welvaartsstaat", zegt Forbes.
De meest concurrerende economie ter wereld. Er zijn verschillende ranglijsten die verschillende criteria gebruiken, maar de misschien wel zwaarste - Global Sustainable Competitiveness Index - heeft Zweden gerangschikt als de meest concurrerende economie ter wereld.
Een wereldwijd tech-mekka. Stockholm heeft techreuzen als Spotify, Klarna, King en iZettle geproduceerd en is de onmiskenbare hotspot van Scandinavische technologie. Het was tot voor kort de grootste eenhoornfabriek ter wereld per hoofd van de bevolking, na Silicon Valley. Het Zweedse technische wonder wordt ook buiten de hoofdstad gebouwd, in opkomende steden zoals Malmö, dat een bijzonder vruchtbare voedingsbodem is voor veelbelovende deep tech- en AI-startups.
De beste in Scandinavië in het bouwen van wereldwijde merken. Een lange traditie van Zweedse zakelijke kennis en een hoge opleiding in combinatie met een ondersteunende overheid heeft het land de thuisbasis gemaakt van tal van technologische innovatie en van enkele van de meest gerenommeerde, bekende merken ter wereld, waaronder Volvo, Electrolux, Ericsson, IKEA en H&M – de twee laatste zijn de meest waardevolle in Scandinavië.
Vauni, gevestigd in Kungsbacka, Zweden, is het perfecte voorbeeld van de magie die plaatsvindt in deze Scandinavische regio. Vauni heeft een prachtige balans ontwikkeld van innovatieve technologie, superieure zorg en vakman, vriendelijke en doordachte communicatie, evenals een ongelooflijke balans tussen werk en privéleven.
We worden continu geïnspireerd door zowel het bedrijf als het land waarin het gevestigd is en ons leven wordt er beter door.