10 redenen om de traditionele hout- of gashaard te ruilen voor een Bio Ethanol Haarden

Als het gaat om de traditionele open haard: heb je er een? Gebruik je het? Werkt het? Is het een ongewenste huisgast geworden die over het algemeen in de weg zit en zelden bijdraagt?

Maak kennis met Bioethanolhaarden.com. Een collectie premium ethanol haarden die alle warmte en sfeer bieden die men wenst, zonder alle poespas.

Bekijk onze 10 redenen ...
om de traditionele vlammenwerper te vervangen door een bio-haard:

1. U houdt van uw traditionele open haard, maar hij is in verval
In oudere huizen is het vrij gebruikelijk om open haarden te vinden die structureel ondeugdelijk en onveilig in gebruik zijn. De functie is mooi, maar de reparaties zijn duur. Met een Nice House brander maak je van je bestaande haard in enkele seconden een ethanol brandende haard. Plaats de brander eenvoudig op je bestaande haard en je bent helemaal klaar om te genieten van een vuurtje. Er zijn geen reparaties aan uw bestaande unit nodig, omdat Vauni-branders en -haarden geen ventilatie of rookkanaal nodig hebben.

Gebruik een Nice House -brander in uw bestaande niet-werkende open haard - Geen schoorsteen nodig.
2. U gebruikt uw haard niet.

Een houtvuur maken kost tijd. Je moet brandhout kopen en ergens in de buurt opslaan. Dan moet je de tijd nemen om je vuur op te bouwen, dat vaak de neiging heeft om hoog op te blazen en meer warmte af te geven dan gewenst. Bovendien moet u uw schoorsteen onderhouden en omgaan met de puinhoop van roet en as. Bah!

Het kost veel moeite, dus het is geen wonder dat veel mensen met open haarden ze niet echt gebruiken. Verlicht uw problemen door uw houtgestookte haard om te bouwen tot een snelle en eenvoudige ethanolhaard met een Bio-brander. Begin uw haard weer te gebruiken, minus alle tijd en moeite!

3. U mag uw haard niet gebruiken.

Lokale verboden op houtverbranding komen steeds vaker voor in gebieden waar luchtverontreiniging een punt van zorg is. Het toeval wil dat uw gebied beperkingen of een algeheel verbod op het gebruik van houtgestookte open haarden heeft ingesteld.

Je houdt van de uitstraling van een goede schoorsteenmantel en geniet van de sfeer die een haard in de kamer brengt. Met Bioethanolhaarden.com kunt u blijven genieten van uw bestaande haard zonder alle brandbeperkingen door eenvoudig het gebruik van hout te vervangen door een Bio-brander.

Nice House -branders zijn een eenvoudig alternatief voor hout. Plaats eenvoudig de brander en geniet!

4. Iemand in huis heeft astma of allergieën.

Zelfs een kleine hoeveelheid rook van een houtvuur kan al voldoende zijn om grote problemen te veroorzaken voor iemand met astma of allergieën. Het is het risico niet waard. Gelukkig heeft een Bio-haard op ethanol minder emissies die in de atmosfeer terechtkomen, is het minder zwaar om in te ademen en vervuilt de lucht niet met roet of as.


5. Je hebt meer opslagruimte nodig

In een kleine ruimte overtreft opslag bijna altijd "extra" functies, zoals een open haard. Een goede opslag betekent dat uw ruimte er luchtig uitziet en beter aanvoelt. Traditionele haarden vereisen een behoorlijke hoeveelheid vierkante meters voor de vuurhaard, haard en kanalen. Als je erover denkt om de open haard uit een huis met een kleine voetafdruk te verwijderen, denk dan nog eens goed na. De vrijstaande Globe is compact en mobiel, terwijl de aan de muur te bevestigen Edge een superslank profiel heeft met een installatie die net zo eenvoudig is als het ophangen van een flatscreen-tv.

Probeer een ruimtebesparende Edge- of Shadow-haard die net zo eenvoudig te monteren is als een flatscreen-tv.

6. U wilt meer ramen

Daarboven, met voldoende opbergruimte, is natuurlijk licht… wie wil daar niet meer van? Traditionele haarden gebruiken nogal wat muurruimte voor de unit zelf, evenals de ventilatie en kanalen die nodig zijn voor gas- en houtverbranding. Het opgeven van die muurruimte beperkt uw opties voor plaatsing en grootte van het raam. Vauni Globe- en Divider-modellen zijn vrijstaande haarden die geen wandruimte en geen ventilatie nodig hebben. Dit betekent dat u onbeperkt kunt genieten van ruime ramen en alle voordelen van natuurlijk licht.

Geniet van alle voordelen van natuurlijk licht met een vrijstaande Globe of Divider.

7. Je hebt een lastige lay-out.
Een kamer met veel deuren, ramen en andere openingen zorgt voor een uitdaging bij het rangschikken van meubels. Een juiste indeling en bruikbare muurruimte worden een noodzaak. Het toevoegen van een traditionele, geventileerde haard is simpelweg geen optie. Met de vrijstaande modellen van Bioethanolhaarden.com kunt u genieten van de warmte en sfeer van een vuur zonder afbreuk te doen aan de indeling van de ruimte en het bruikbare wandoppervlak. Bovendien zijn ze mobiel, wat betekent dat je je Bio in een opwelling kunt verplaatsen!


8. Je huis mist sfeer, maar je denkt niet dat een open haard een optie was.


Heb je tijd, moeite en geld geïnvesteerd in het creëren van een comfortabele ruimte, maar tot je frustratie, ontbreekt het nog steeds aan de gezelligheid die je wenst? Een gas- of houthaard is voor u geen mogelijkheid omdat uw appartement of woning niet goed is ingericht. Gelukkig voor jou hebben Bio-haarden geen ventilatie, gas of elektriciteit nodig, waardoor ze een eenvoudige maar belangrijke oplossing zijn om warmte en karakter aan je huis toe te voegen.

Voeg warmte en sfeer toe zonder de eisen van een traditionele open haard.

9. Je wilt bewust zijn van de aarde

Houtgestookte haarden brengen tal van vervuilende stoffen in de lucht… Niet goed voor jou en niet goed voor Moeder Natuur. Aardgas heeft tal van negatieve effecten op de planeet, zoals emissies die verband houden met het broeikaseffect, voortdurende verstoring van de wilde dieren op het land door booractiviteiten en het potentieel voor breuk of lekkage van pijpleidingen onder water, wat een catastrofale impact zou hebben op het leven in zee.

Bio-ethanol is een natuurlijke bron van hernieuwbare energie. Het is afgeleid van materialen zoals maïs, aardappel en suikerriet. In wezen is het gedenatureerde alcohol die schoon brandt, zonder het risico dat gevaarlijke deeltjes zoals houtroet en as in de lucht terechtkomen. De uitstoot van bio-ethanol bevat een kleine hoeveelheid CO, water en warmte, waardoor het zeer milieuvriendelijk is.


10. Je bent een trendsetter.
Haarden van Nice House hebben unieke, moderne ontwerpen voor iedereen die zijn huis wil onderscheiden van de massa en zijn ruimte naar een hoger niveau wil tillen. Als je moe bent van hetzelfde oude, hetzelfde oude, dan is Vauni een perfecte oplossing om te ontsnappen aan saaiheid. Bovendien is de bio-ethanoltechnologie zo geavanceerd dat u uw vrienden en familie kunt scholen terwijl ze bewonderen hoe actueel u bent.

Wees de oorspronkelijke Bioethanolhaarden.com-eigenaar en leid de weg naar een nieuw ontwerp & technologische trends.

Nu je 10 fantastische redenen hebt om een ​​Vauni te kopen, is het tijd om op ontdekkingstocht te gaan! Zorg ervoor dat u de galerij en de pagina met veelgestelde vragen bekijkt voor extra afbeeldingen en informatie.